برگزاری نخستین جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در بجنورد
نخستین جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در بجنورد برگزار شد.
به گزارش « وب دا » مدیرنظارت برمواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا وداروی دانشگاه با بیان این مطلب گفت :در این جلسه مشکلات مربوط به قاچاق کالا و ارز در استان شناسایی و برای رفع آن راهکار های لازم ارائه شد.
دکتر « حسن براتی زاده » یکی از مشکلات اساسی اصناف که بسیاری از وقت مسوولان نظارتی را به خود اختصاص داده است را عدم آگاهی آن ها از قوانین و مقررات مربوطه به ویژه در مورد کالاهای سلامت محور عنوان کرد و افزود: برای رفع این مشکل، پیشنهاد مدیریت نظارت برمواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا وداروی دانشگاه مبنی بر برگزاری جلسات آموزشی توسط اداره کل تعزیرات حکومتی ، پلیس آگاهی، استاندارد و معاونت غذا و دارو به تصویب رسید.
این مسئول تصریح کرد: دراین جلسه مقرر شد سازمان صنعت، معدن و تجارت و رئیس اصناف مرکز استان اقدامات لازم را برای اجرایی کردن این مصوبه اجرایی نمایند.